• Heeft u belangstelling voor onze school?
    We maken graag een afspraak met u voor een bezoek aan onze school.

• Na het lezen van de informatie op de website kunt een telefonisch of via e-mail (contactformulier) een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.

• Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of we als school en gezin bij elkaar passen.Als u het aanmeldingsformulier heeft ingeleverd ontvangt u een ontvangstbevestiging.

• Vlak voor de vierde verjaardag ontvangt uw kind een uitnodiging om alvast een paar dagdelen mee te draaien.

• De datum van de eerste schooldag wordt in overleg met u vastgesteld.

Wachtlijst

In ons nieuwe schoolgebouw is plaats voor twaalf groepen.

Na de verdubbeling van het leerlingaantal in de afgelopen tien jaar kunnen en willen we nog beperkt groeien.

We zijn daarom genoodzaakt om met wachtlijsten te werken.

• Voor kinderen die geboren zijn tussen 01-10-2014 en 30-09-2015 is er een wachtlijst.
  • Voor kinderen die geboren zijn tussen 01-10-2015 en 30-09-2016 is er een wachtlijst.
  • Voor kinderen die geboren zijn tussen 01-10-2016 en 30-09-2017 is er nog beperkt ruimte.

Ook voor de hogere leerjaren zijn er wachtlijsten.

Wilt u zich aanmelden: informeer even naar de eventuele ruimte.