Het doel van de ouderraad is de band tussen ouders en school te bevorderen.

De ouderraad helpt bij het organiseren en uitvoeren van een groot aantal activiteiten zoals schoolreisje, avondvierdaagse, bosdag, sportolympiade, Koninginnedag, Sinterklaas, kerst- en paasfeestviering.

De ouderraad bestaat uit 8 leden. Deze leden worden door de ouders gekozen of na een voordracht van de ouderraad benoemd. Alleen zij die schriftelijk verklaren doel en grondslag van de vereniging waarvan de school uitgaat te onderschrijven, kunnen lid worden van de ouderraad.

De ouderraad wil via de nieuwsbrief en de website de ouders op de hoogte houden van de activiteiten waarbij we behulpzaam zijn of zijn geweest.

Naast de ouderraadsleden zijn er nog meer ouders die zich telkens weer inzetten voor onze school. Zonder deze hulp zouden veel activiteiten nauwelijks doorgang kunnen vinden.

Hartelijk dank voor uw hulp!!! Zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan een goed lopende actieve Veldhuizerschool.

De voorzitter van de ouderraad is mevr. Ingrid Bos.

Klik hier als u contact op wilt nemen met de Ouderraad.