• De basisschoolperiode is een belangrijk onderdeel van het kinderleven. Wist u dat u uw kind ongeveer 8000 uur les krijgt op de basisschool? Het is dus van belang om met zorg te kiezen.

• Via deze site kunt u onze schoolgids downloaden. We hebben deze gids voor u samengesteld om u te helpen bij het kiezen van een school voor uw kind. In de schoolgids beschrijven we waarvoor wij staan, welke uitgangspunten we hanteren en hoe wij voortdurend aan de kwaliteit van ons onderwijs werken.

• Natuurlijk is deze gids ook bedoeld voor ouders die nu kinderen op onze school hebben. Aan hen leggen we verantwoording af over onze manier van werken en over de resultaten die we op de Veldhuizerschool halen.

• De schoolgids beschrijft een beperkt deel van de school. U krijgt informatie over tal van onderwerpen, maar om een completer beeld te krijgen, nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze school. U ziet dan hoe de school er van binnen uitziet, wie er werken, hoe de klassen er uitzien en u kunt de sfeer proeven. Ook willen we graag in een persoonlijk gesprek ingaan op uw vragen en meer vertellen over onszelf.

• We nodigen u van harte uit op onze school!