Via deze groepspagina willen wij u op de hoogte houden van de activiteiten in groep

6. Hieronder een prachtige foto van deze leuke en gezellige klas, gemaakt tijdens één van de eerste gymlessen:

Eind augustus 2017 zijn we begonnen met het nieuwe schooljaar. Als meesters kwamen we er al gauw achter dat deze groep een erg leuke groep is, bereid om hard te werken. Na twee weken was dit beeld nog steeds niet veranderd. Groep 6 van de Veldhuizerschool is een fijne klas om in te werken. Wij als meesters hebben zin in dit schooljaar!

Update midden november:

Halverwege november gaat het nog steeds erg goed in de klas. We merken dat er een goede sfeer hangt en dat een aantal dingen, die aan het begin van het jaar nog wat stroef liepen, steeds beter gaan. We blijven oefenen en worden een steeds hechtere klas.

Ook zijn we erg blij met de komst van Rick. Rick komt van de Koepelschool en vond het eerst erg spannend in de nieuwe klas. Hij lijkt zich na een aantal weken al helemaal op zijn gemak te voelen, wat natuurlijk genoeg zegt over groep 6.

Aan onderstaande foto kun je goed zien dat groep 6 goed kan samenwerken. Met z'n allen een bal afpakken van de meester.